menu Home

About me


In 1996 startte de professionele zangcarrière van Linda Estelle bij de door Remy de Groot opgezette dance act T-Spoon. Samen met rapper Shamrock stond zij in de Nederlandse hitlijsten met onder andere hits zoals ‘Part of my life’ en ‘Smiling’.  In 1998 de kwam de wereldwijde doorbraak met de megahit ‘Sex on the Beach’. Deze single behaalde in meer dan 10 landen een nummer 1-notering. Maar het succes van de jaren 90 houdt niet op. Maar niet alleen toen ook nu is Linda Estelle nog steeds actief als zangeres en staat zij veelvuldig op het podium.

Linda besloot om in 2002 samen met Anita Doth (ex 2 Unlimited) en Des’ray (2 Brothers on the 4th Floor) de formatie The Diva’s of Dance te vormen. Een aantal jaren later hebben ook Nance(ex Twenty 4 seven) en Ingrid Simons (zangeres van de hit ‘Rainbow high in the sky’ van Paul Elstak) zich bij de formatie gevoegd. In hun shows laten zij al hun hits uit de jaren 90 herleven.

Sinds 2018 vormt Linda bovendien samen met Nathalie Makoma (Idols, Dancing with the Stars) en Miss Marjorie (ex zangeres Mai tai) in de sensationele vocal group The Nubian Queens. Een heerlijke, dynamische show met een tropische vibe en indrukwekkende vocalen!

Linda Estelle staat ook geregeld als solo artiest op het podium. Als ervaren entertainer en indrukwekkende vocalist,  kun je van Linda een allround show verwachten die altijd staat als een huis.

About me


play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play