menu Home

About me


Sinds 1996 vormt Linda Estelle samen met rapper Shamrock de door Remy de Groot opgezette danceact T-Spoon, ook wel het “gouden duo van de jaren 90″ genoemd. Jarenlang domineerden zij de Nederlandse hitlijsten met nummers zoals ‘Part of my life’, Mercedes Benz’, ‘Smiling’ en ‘Summerlove’.  In 1998 de kwam de wereldwijde doorbraak met de megahit ‘Sex on the Beach’. Met deze single behaalden zij in meer dan 10 landen een nummer 1-notering. Maar het succes van de jaren 90 houdt niet op. T-Spoon is bij de TMF Awards uitgeroepen tot beste dance act. Maar niet alleen toen ook nu nog staat zij bekend om hun wervelende show. Daarom is T-Spoon tot op de dag van vandaag nog steeds 1 van de meest gevraagde acts uit de jaren 90.

Naast T-Spoon besluit Linda om in 2002 samen met Anita Doth (ex 2 Unlimited) en Des’ray (2 Brothers on the 4th Floor) de formatie The Diva’s of Dance te vormen. Een aantal jaren later hebben ook Nance(ex Twenty 4 seven) en Ingrid Simons (zangeres van de hit ‘Rainbow high in the sky’ van Paul Elstak) zich bij de formatie gevoegd. In hun shows laten zij al hun hits uit de jaren 90 herleven.

Sinds 2018 vormt Linda bovendien samen met Nathalie Makoma (Idols, Dancing with the Stars) en Miss Marjorie (ex zangeres Mai tai) in de sensationele vocal group The Nubian Queens. Een heerlijke, dynamische show met een tropische vibe en indrukwekkende vocalen!

Linda Estelle staat ook geregeld als solo artiest op het podium. Als ervaren entertainer en indrukwekkende vocalist,  kun je van Linda een allround show verwachten die altijd staat als een huis.

About me